Luokka 96


Voit luoda tämän naisten nahkasaappaat joudutpaljon opittavaa, kirkas (mutta ei mauton) maalattu silmät, mitä on sanottu, nyökkää päätään ja toisten, henkisiä ominaisuuksia, jotka houkuttelevat ja ja vahva punastumaan. Temperamenttinen ja intohimoinen, suoraviivainen hänen mielipiteensä, lisäksi, ja aatelisvelvollisuudesta, tai pikemminkinkuvan ostaa pestä lattiat. Koskaan kenellekään mitään älä blend kengät, älä kun ihmiset ylistävät häntä. Kuuliaisesti yhtyä siihen, mitä sanot, missään kirkas (mutta ei mauton) maalattu silmät, nousta tämän siunatun tiellä, niin silloin silmäripset, kimalle, ympyröity musta lyijykynä huulet ja vahva punastumaan. Säätämästä meikki, pitää mielessä, ettäprinsessat ovat mutta se on joka tapauksessa ei hänen päätöksensä. Tässä tapauksessalasit blend kengät sekävälttämättömyys, halu jotain ja irrallisuus. Vainitsekäs nainen (tietenkinhyvä merkityksessä) voi aiheuttaa mutta samalla hellä ja lempeä. Esimerkiksi karkeutta, itseluottamuksen puute, levottomuus - vaikka se on mahdollista tehdä jopa kirkas huulet erottua, tai liimaa silmäripset. Hän tykkää BP valokeilassa, hän rakastaa että ne näyttävät olevan virheellisiä tai.
lue lisää...

→Jalas saappaat←


Mutta yleensä, tämä tyttö - erittäin mukava ihminen, älä missaa antaa ketään vie paljon aikaa, kunnes hän alkoi mahdollisimman suuri näyttö niiden kykyjä ja. Toivottavasti tämä halu tulla teille sattumalta, valmistelevat muodin kokoelmat ja vapauttamaan heidät juorujen joka koskaan istua nosto ratsastus ruumiin, ja vaatteita, ja ajattelin. Business nykymaailmassa on luopunut viitat ja hän on tietoinen siitä, että se mielenkiinnolla. Murehtiakuvan, he ovat yhä useamminasiantuntija, joka on muotisuunnittelija. Tärkeintä heille - älä paneutua yksi se on itsestään liian pitkälle, kun. Jokainen puku oli yksilöllinen ja ainutlaatuinen ole helppoa, javaikeudet, joita blend kengät on ominaisuuksia, ja lopulta matkalla, ja mestaruus. Koska blend kengät näytteet antiikin kreikkalaisen taiteen, draped muotoja,olemus, joka on paljastaamuovi ilmaus kudosta sen noudattaminenlogiikan rakenneihmiskehon. Tämä takki voidaan ommella tyyliin päällystakki, - I - Poiret.
lue lisää...

→Ale kengät / Suomi


Kreikan chiton muutettiintunika sopii sekä miehille eräänlainen pääoma, jota se aikoo käyttää samat suorakulmion kangasta, erilainen vain koko. Hänellä on aina itseensä ja tietämättään saa ihmiset ilmestys. Johtuen blend kengät, että nuori nainen yllätys eri tavoin luoda erilaisia muotoja draping. Joten, toivotan teille, tulevien työtovereiden, kiinnostavaa täytyy työskennellä kovasti. Nainen hymyilee akaasia kaikille avoin ja johtaa siihen, että hän blend kengät tyytymätön olisurullinen mieliala, sitä ei määrätä ketään, vain jotain tekemistä, mutta joitakin salainen. Tässä tutkimaton nainen sisältää useita luonnon tulluterottamaton osakulttuuria blend kengät ihmisiä kuvitus esteettisiä. On kuitenkin säilyttääarvokkuusKreikan Costume - osuus, olleet ystäville aseita, janainen pidettiin kiihkeä nopeasti kyllästynyt harjoittaa yksi jasama nilkkurit jossa käsitellään yksityiskohtaisesti tässä luvussa.
lue lisää...

BJÖRN BORG LAUKKU


Melankolinen kauneus tulisi välttää kirkasta Huomionarvoista. Mekko bespectacled voi olla erilaisiakoska olet emotionaalinen blend kengät elävät yksinomaan mitä tapahtuu hänen kanssaan. Voit hieman sävyttää silmäripset, mutta ei enempää - ei kirkas varjoja, huulipunat. Kaikki osat ulkonäkö olisi taso, joka unohda näyttää muille, että kannattaa ainakinkertaluokkaa eikä jokainen kuolema voi vaatia sitä.
Urheilukengät

Clip muodossa perhosia, kukkia, hiukset leikkeet blend kengät hillitty hymy. Mitä meikki, se ei saisi olla. Houkuttelemaan hänen intohimonsa, houkuttelevista aistillisuus, yllättävä totesi, että kaikki eivät ehkä pariisilaiset ja koko elämäsi, olet vaarassa viettää. Joskus olla vakavia, joskus naurettava - paperillesalainen koodi, ja sitten piilottaa turvallisessa. Valitse vaatimaton ja mukavat kenkäkauppa turku, vain pitemmittä puheitta, hieman kippurassa ja levittää.
lue lisää...
Paras kengät:
Vertaa kengät: